Uitlaatset Fiat

Fiat Uitlaatsets

De Fiat Uitlaatsets zijn bij Uitlaataanbiedingen erg goedkoop. Dit is mogelijk gemaakt doordat de achterdemper en middendemper als set worden verkocht, hierdoor kan de prijs omlaag waardoor u erg goedkoop uitkomt in vergelijking met een aparte achterdemper en/of middendemper. 
 

3 jaar garantie op Fiat Uitlaatsets 

Bij al onze uitlaatdelen heeft u een garantie van maar liefst 3 jaar. Hierdoor bent u er zeker van dat de kwaliteit erg hoog is van deze Fiat uitlaatsets. Naast de garantie van maar liefst 3 jaar beschikken de uitlaatdelen over de OEM pasvorm. OEM pasvorm staat voor de originele pasvorm, hierdoor bent u er zeker van dat u de uitlaten makkelijk en snel kunt monteren onder uw auto. Verder beschikken de achterdempers en middendempers of het E-keurmerk. Het E-keurmerk wil zeggen dat het voldoet aan de wettelijke eisen. U kunt daarbij denken aan de emissie van de demper of hoeveel geluid de demper mag maken. 

Bij Uitlaataanbiedingen worden alle montagematerialen altijd gratis meegeleverd. Wij hebben hiervoor gekozen om het u makkelijker te maken tijdens het monteren. Mocht u naast uitlaten ook nog interesse hebben in katalysatoren dan kunt u die ook op onze site vinden.  
Lees meer...