Katalysator Fiat


Nieuwe katalysator Fiat

Bent u op zoek naar een goedkope Fiat katalysator dan bent u bij Uitlaataanbiedingen op het goede adres. Zo beschikken al onze Fiat katalysatoren over de scherpste prijs. Naast de zeer scherpe prijs is de Fiat katalysator van een erg hoge kwaliteit. Bij de aankoop van een Fiat katalysator wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat het product van een hoge kwaliteit is. Dit is dan ook de reden waarom Uitlaataanbiedingen enkel gehomologeerde producten verkoopt. U kunt dit herkennen aan het E-keurmerk. Een gehomologeerde katalysator wil zeggen dat het voldoet aan de wettelijke eisen. Zo worden de katalysatoren onder andere getest op emissie, geluid en tegendruk. Wat betreft tegendruk is het erg belangrijk dat de tegendruk niet te hoog of te laag is. Dit kan er namelijk voor zorgen dat er ontbrandingen ontstaan in de katalysator. Hierdoor kunnen er verstoppingen ontstaan en kan het monoliet gaan smelten. Mocht het monoliet gaan smelten dan is dit een groot probleem aangezien het dan geen zuiverende werking meer heeft. Daarnaast is het erg slecht voor het milieu als het monoliet zal smelten.

1 jaar garantie op elke Fiat katalysator

 

Bij Uitlaataanbiedingen bent u er zeker van dat u een hoogwaardig product krijgt geleverd. Zo geven wij namelijk op elke Fiat katalysator een garantie van maar liefst 1 jaar. Mocht u meer willen weten over de katalysatoren dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. U kunt contact met ons opnemen via verschillende kanalen, zo zijn wij te bereiken via WhatsApp, SMS, telefoon en e-mail.
Naast katalysatoren verkopen wij ook uitlaatsets, roetfilters en losse uitlaatdelen. Deze kunt u allemaal op onze site vinden. Wat u op deze pagina vindt, is slechts een klein aanbod van ons complete assortiment aan Katalysatoren, mocht uw type er niet bij staan neem dan gerust contact met ons op.
Lees meer...