Garantievoorwaarden

Op onze artikelen zit een standaard fabrieksgarantie. Indien u van mening bent dat een product door een fabrieksfout defect is gegaan willen wij u zo snel mogelijk helpen. Om dit mogelijk te maken dient u de volgende stappen te doorlopen:

  1. Pak uw ordernummer erbij. Deze staat in uw ontvangst bevestiging in uw email inbox.
  2. Stuur het product naar ons op samen met een kopie factuur, omschrijving van de klacht en het ordernummer.
  3. De fabrikant cq. leverancier zal een uitspraak doen omtrent de garantieaanvraag. Doorgaans krijgt u binnen 14 werkdagen antwoordt. Duurt dit langer dan brengen wij u hier direct van op de hoogte.
  4. Kunt u niet zonder het product omdat u afhankelijk bent van uw auto dan kunt u ervoor kiezen een nieuw product te kopen en te monteren en het defecte product aan ons op te sturen. Op deze manier blijft u mobiel. Als uit onze inspectie blijkt dat het door ons geleverde product door een fabrieksfout stuk is gegaan, krijgt u het aankoopbedrag van het 2e aangeschafte product teruggestort.
  5. Indien sprake is van garantie ruilen wij het defecte product om voor een nieuw product. Wij geven geen geld terug of vergoeden indirecte kosten.

Heeft uw katalysator of roetfilter volgens u of uw garage geen goede uitstoot dan hebben wij om een garantieverzoek in behandeling te nemen altijd een uitdraai van de 4-gastest nodig waarop de waardes van de uitstoot staan. Dit moet de officiële uitdraai zijn, dus geen handgeschreven waardes. Een foto van de testkast waar de waardes zichtbaar op zijn is ook goed. 

Maak altijd een viergas meting bij een garantie aanvraag voor een roetfilter of katalysator, en stuur deze met het product mee. Zonder viergas meting of roet meting kunt u geen aanvraag indienen. Tevens dient u alle stappen in de garantievoorwaarden te hebben doorlopen bij de betreffende auto en uitgevoerd te hebben. Er zit geen garantie op onze roetfilter m.b.t. de nieuwe wetgeving rondom de deeltjesteller. Onze roetfilters worden volgens de Europese norm gefabriceerd, deze komen normaliter wel door de deeltjesteller. Echter kunnen wij hier geen garantie op geven.

Hieronder kunt u de garantievoorwaarden bekijken.

Garantievoorwaarden roetfilter

Garantievoorwaarden katalysator

Garantievoorwaarden uitlaat