Katalysator BMW


Voordelige BMW katalysator bij Uitlaataanbiedingen

Als u aan het zoeken bent naar een hoogwaardige kwaliteit BMW katalysator dan bent u bij Uitlaataanbiedingen op het juiste adres. Naast de hoogwaardige kwaliteit beschikt een BMW katalysator bij Uitlaataanbiedingen altijd over de scherpste prijs. Dit is mogelijk doordat wij onze kosten erg laag houden. 

Als u een katalysator aanschaft wilt u natuurlijk kwaliteit geleverd krijgen. Dit is dan ook de reden waarom Uitlaataanbiedingen er bewust voor heeft gekozen om enkel katalysatoren te leveren die beschikken over het E-keurmerk. Dit wil zeggen dat de BMW katalysator gehomologeerd is. Een gehomologeerde katalysator wil zeggen dat het voldoet aan de wettelijke eisen, zoals emissie, geluid en tegendruk. Bij de tegendruk is het erg belangrijk dat de druk niet te hoog maar ook niet te laag is. Dit kan namelijk problemen opleveren aangezien er dan ontbrandingen ontstaan waardoor er verstoppingen kunnen ontstaan en het monoliet zal smelten. Hierdoor zal het milieu veel meer vervuild worden. 

1 jaar garantie op elke BMW katalysator

Onze katalysatoren komen rechtstreeks vanuit dezelfde fabriek als waar BMW haar katalysatoren ook vandaan haalt. Daarom kunnen wij u met een gerust hart 1 jaar garantie geven op onze producten. Om u er van te verzekeren dat de kwaliteit erg hoog is beschikt elke BMW katalysator over een garantie van maar liefst 2 jaar. Mocht u nog vragen hebben over de BMW katalysator dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via telefoon, WhatsApp, SMS en e-mail. Aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen. 

 


Dit is slechts een kleine greep van ons brede assortiment, staat uw katalysator er niet tussen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Lees meer...