Katalysator Opel


Nieuwe katalysator Opel

Op zoek naar goedkope katalysatoren voor uw Opel, dan bent u bij Uitlaataanbiedingen op het juiste adres. Zoals de naam al zegt bieden wij aanbiedingen aan voor uitlaatdelen, zo ook voor uw Opel katalysator. Naast de laagste prijs van Nederland bieden wij ook een erg hoogwaardige kwaliteit aan.

Elke Opel katalysator is gehomologeerd

Een gehomologeerde katalysator is tegenwoordig erg belangrijk, aangezien deze voldoen aan de wettelijke eisen van de Europese Unie. Zo worden ze onder andere getest op geluidsniveau, emissie en tegendruk. Het is erg belangrijk dat de katalysatoren over een juist geluidsniveau beschikken aangezien dit anders voor overlast kan zorgen. Daarnaast is de emissie ook erg belangrijk aangezien er zo weinig mogelijk schadelijke stoffen uit moeten worden gestoten. Tenslotte is het bij de tegendruk van groot belang dat de druk niet te hoog of niet te laag is. Als dit wel gebeurt kan dit zorgen voor ontbrandingen en verstoppingen, waardoor het monoliet kan smelten. Het grote gevaar hierbij is dat de katalysator zijn zuiverende werking verliest. 

1 jaar garantie op de Opel katalysatoren

Op al onze katalysatoren bieden wij een garantie van maar liefst 1 jaar, zo ook voor uw Opel katalysator. Uitlaataanbiedingen heeft hiervoor gekozen omdat we u willen verzekeren van een hoogwaardige kwaliteit producten.

Mocht u uw katalysator niet kunnen vinden dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Over het algemeen kunnen wij elke katalysator leveren tegen een zeer scherpe prijs, aarzel dan ook niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zijn via verschillende kanalen bereikbaar, namelijk via WhatsApp, SMS, telefoon en e-mail.

Naast een Opel katalysator voor u hebben wij ook tal van andere producten, namelijk roetfilters, uitlaatsets en uitlaatdelen. Op deze website ziet u een kleine greep uit ons brede assortiment m.b.t. de Katalysatoren van Opel.
Lees meer...
Pagina 1 van 2