Katalysator Kia


Nieuwe Kia katalysator

Bij de aankoop van een Kia katalysator wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat u een hoogwaardige kwaliteit katalysator koopt. Dit is dan ook de reden waarom Uitlaataanbiedingen ondanks de erg lage prijs ook hoge kwaliteit levert. Dit is mogelijk te maken doordat wij onze kosten erg laag houden waardoor we de prijs kunnen laten zakken. 

Elke Kia katalysator is gehomologeerd.

Een katalysator moet natuurlijk voldoen aan de wettelijke eisen van de Europese Unie, dit is dan ook de reden waarom wij enkel Kia katalysatoren verkopen die gehomologeerd zijn. Een gehomologeerde katalysator wil zeggen dat de katalysator is getest op bijvoorbeeld emissie, geluid en tegendruk. Bij de emissie is het vooral belangrijk dat de uitstoot van schadelijke stoffen beperkt blijft. Daarnaast wordt de katalysator ook getest op geluid, zo mag de katalysator niet te veel geluid hebben aangezien dit voor overlast kan zorgen. Wat betreft de tegendruk is het vooral belangrijk dat de tegendruk niet te hoog maar ook niet te laag is. Mocht dit namelijk te hoog of te laag zijn dan kan dit zorgen voor ontbrandingen in de katalysator. Hierdoor kunnen er verstoppingen ontstaan waardoor het monoliet zal gaan smelten. Monoliet zorgt voor de zuiverende werking van de katalysator, wanneer het monoliet dus zal gaan smelten verliest het zijn zuiverende werking. Hierdoor zal de katalysator niet meer zijn werk kunnen doen en zal het milieu veel meer gaan vervuilen. U kunt een gehomologeerde katalysator herkennen aan het E-keurmerk.


1 jaar garantie op elke Kia katalysator 

Uitlaataanbiedingen geeft op elke Kia katalysator een garantie van maar liefst 1 jaar. Hierdoor bent u verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit katalysator.  Naast katalysatoren biedt Uitlaataanbiedingen ook nog roetfilters, uitlaatsets en losse uitlaatdelen aan voor uw Kia. 

Mocht u nog vragen hebben over een Kia katalysator of kunt u uw katalysator niet vinden dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn via verschillende kanalen te bereiken, namelijk via WhatsApp, telefoon, SMS en e-mail.  
Lees meer...