Uitlaatset Ford

Ford Uitlaatsets

Bij Uitlaataanbiedingen is de prijs zo laag mogelijk houden een vereiste. Doordat wij ervoor hebben gekozen om de dempers niet apart te verkopen maar als set kunnen wij de prijs erg laag houden. Naast de lage prijs beschikken wij ook over een erg hoge kwaliteit. Zo is de garantie maar liefst 3 jaar, zodat u zeker weet dat u kwaliteit geleverd krijgt. 


Altijd een E-keurmerk bij onze Ford Uitlaatsets

Bij uitlaatdelen is het uiteraard erg belangrijk dat ze beschikken over de juiste keurmerken. Bij uitlaatdelen is het E-keurmerk erg belangrijk. Het E-keurmerk wil zeggen dat het voldoet aan de wettelijke eisen. De eisen die worden gesteld zijn onder andere op geluid en emissie. 

De pasvorm bij uitlaatdelen is natuurlijk erg belangrijk, daarom hebben wij er ook voor gekozen om enkel uitlaatsets te verkopen met de OEM pasvorm. Dit wil zeggen dat het beschikt over de originele pasvorm van het merk, hierbij dus Ford.

Bij al onze uitlaatsets worden de montagematerialen gratis meegeleverd. Hier is voor gekozen om het u makkelijker te maken tijdens de montage.   


Lees meer...