Katalysator Honda

 

Nieuwe katalysator Honda

Uitlaataanbiedingen biedt tal van aanbiedingen aan voor katalysatoren, zo ook voor een Honda katalysator. Naast de scherp geprijsde aanbiedingen is de kwaliteit ook erg hoog. Zo zijn al onze katalysatoren identiek aan de originele automerken. Wij van Uitlaataanbiedingen hebben ervoor gekozen om enkel gehomologeerde katalysatoren te verkopen. Hiervoor is gekozen omdat dit wil zeggen dat de pasvorm identiek is aan de originele automerken. Daarnaast wil dit zeggen dat het gekeurd is op onder andere emissie, geluidsniveau en tegendruk. U kunt dit herkennen aan het E-keurmerk, dit wil zeggen dat het voldoet aan de wettelijke eisen van de Europese Unie. Bij de emissie is het erg belangrijk dat de uitstoot van schadelijke stoffen zo weinig mogelijk is. Daarnaast is het geluidsniveau ook erg belangrijk aangezien dit voor overlast kan zorgen. Tenslotte is het erg belangrijk dat de tegendruk niet te hoog of niet te laag is. Mocht dit namelijk zo zijn dan kan dit zorgen voor ontbrandingen en verstoppingen waardoor het monoliet zal gaan smelten. Monoliet zorgt voor de zuiverende werking van de katalysator. Als dit dus zal gaan smelten zal de katalysator zijn zuiverende werking verliezen en zal het milieu ook veel meer worden aangetast.

1 jaar garantie op elke Honda katalysator

 

Op elke Honda katalysator geven wij een garantie van maar liefst 1 jaar. Hiervoor is gekozen omdat wij u willen verzekeren van een hoogwaardig kwaliteit product die lang meegaat. Daarnaast is het voor ons van groot belang dat wij de goedkoopste zijn. Hiervoor hebben wij gezorgd door onze kosten erg laag te houden.

Mocht u nog vragen hebben over een Honda katalysator of kunt u uw katalysator niet vinden op de website, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn namelijk via verschillende kanalen bereikbaar, namelijk via telefoon, SMS, WhatsApp en e-mail.Naast Honda katalysatoren biedt Uitlaataanbiedingen ook roetfilters, uitlaatsets en uitlaatdelen aan. 
Lees meer...