Katalysator Seat


Nieuwe katalysator Seat

Katalysator nodig voor uw Seat? Bij de aankoop van een product is de prijs en de kwaliteit uiteraard erg belangrijk, dit is dan ook de reden waarom Uitlaataanbiedingen enkel aanbiedingen in het assortiment heeft die beschikken over een hoge kwaliteit. 

Elke Seat katalysator is voorzien van een verplicht E-keurmerk

Alle katalysatoren die wij in ons assortiment hebben genomen beschikken over het E-keurmerk. Dit wil zeggen dat de Seat katalysator getest is op onder andere tegendruk emissie en geluidsniveau. Alle katalysatoren worden uitgebreid getest op de wettelijke eisen van de Europese Unie. Wat betreft de tegendruk is het erg belangrijk dat dit niet te hoog of niet te laag is aangezien dit grote gevolgen kan hebben. Zo kunnen er ontbrandingen en verstoppingen ontstaan waardoor het monoliet dat zorgt voor de zuiverende werking van de katalysator smelt. Hierdoor verliest de katalysator zijn werking en zorgt dit voor extra uitstoot van schadelijke stoffen waardoor het milieu veel meer wordt vervuild. 

1 jaar garantie op elke Seat katalysator

Uitlaataanbiedingen geeft op elke Seat katalysator een garantie van maar liefst 1 jaar, wij kunnen dit doen, omdat wij vanaf de fabriek ook 1 jaar garantie krijgen. Daarom bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Hiervoor is gekozen omdat iedereen een product wil die over een goede kwaliteit beschikt en die over een lange levensduur beschikt. Hierdoor willen wij u verzekeren van een hoogwaardig kwaliteit katalysator. 

Mocht u nog vragen hebben over uw Seat katalysator of kunt u uw katalysator niet vinden, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice aangezien wij 99,9% van de katalysatoren kunnen leveren. Onze klantenservice is overigens via verschillende kanalen bereikbaar, namelijk via WhatsApp, SMS, telefoon en e-mail. Op onze site ziet u slechts een klein aanbod van ons brede assortiment voor Seat. Aarzel daarom ook niet om contact met ons op te nemen, indien u het gewenste product niet kunt vinden. 

Naast katalysatoren verkopen wij ook roetfilters, uitlaatsets en losse uitlaatdelen voor uw Seat.
Lees meer...
Pagina 1 van 2