Katalysator Volkswagen


Nieuwe Volkswagen katalysator

Bij de aankoop van een Volkswagen katalysator is het natuurlijk van groot belang dat de kwaliteit die u geleverd krijgt goed is. Dit is dan ook de reden waarom wij enkel gehomologeerde katalysatoren verkopen. Daarnaast zijn wij de goedkoopste van Nederland. 

E-keurmerk voor elke Volkswagen katalysator

Elke Volkswagen katalysator die wij in het assortiment hebben beschikt over het E-keurmerk. Dit wil zeggen dat de katalysator gehomologeerd is en dus voldoet aan de wettelijke eisen van de Europese Unie. Dit is in de tijd van nu erg belangrijk aangezien alle katalysatoren die in Nederland op de weg rijden moeten voldoen aan deze eisen. U kunt daarbij denken aan het testen op geluidsniveau, emissie en tegendruk. Wat betreft geluidsniveau is het natuurlijk belangrijk dat de katalysator niet teveel geluid maakt. Mocht dit namelijk wel zo zijn zorgt dit uiteraard voor geluidsoverlast wat natuurlijk niet de bedoeling is. Verder is het bij de emissie erg belangrijk dat de uitstoot van schadelijke stoffen wordt geminimaliseerd. Tenslotte en misschien wel het belangrijkste is dat de tegendruk niet te hoog of niet te laag is. Dit kan namelijk zorgen voor grote gevolgen, zo kan de katalysator zijn zuiverende werking verliezen doordat er daardoor verstoppingen of ontbrandingen ontstaan in de katalysator. Het gevolg hiervan zal zijn dat het monoliet dat zorgt voor de zuiverende werking van de katalysator smelt. 

1 jaar garantie op uw nieuwe Volkswagen katalysator

Uitlaataanbiedingen geeft een garantie van 1 jaar op elke Volkswagen katalysator. Hierdoor bent u verzekerd van hoge kwaliteit katalysatoren. Wij leveren de montagematerialen altijd gratis mee bij de bestelling. 

Mocht u nog vragen hebben over uw Volkswagen katalysator of kunt u uw katalysator niet vinden op de website, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. Wij zijn bereikbaar via WhatsApp, SMS, telefoon en e-mail.

Naast katalysatoren hebben wij ook roetfilters, uitlaatsets en uitlaatdelen in het assortiment.  
Lees meer...
Pagina 1 van 3