Herroepingsrecht

U heeft volgens de wet kopen op afstand wettelijk het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden. Na deze melding heeft u NOGMAALS 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen.

Herroept u zich op het herroepingsrecht, zijn wij verplicht aan u om het gehele aankoop bedrag en de verzendkosten mits u deze heeft moeten betalen. Wij zijn ook verplicht aan u om dit bedrag binnen 14 dagen nadat u aan geeft het product retour te willen sturen. Wel wachten wij tot wij het product ontvangen hebben. Wij raden u aan om in iedergeval een bewijs van versturing te bewaren zodat u ten allertijde kunt aantonen hebt geprobeerd het product terug te sturen binnen de daarvoor afgesproken termijn.

Echter bij retourneren van de bestelling zonder dat Uitlaataanbiedingen een fout heeft gemaakt zijn de verzendkosten van u naar Uitlaataanbiedingen voor u zelf. Wel krijgt u het aankoop bedrag en de eerder betaalde verzendkosten voor de levering terug gestord.