Katalysatoren

Nieuwe katalysatoren met 1 jaar garantie.

Bent u op zoek naar een nieuwe katalysator die over een erg hoge kwaliteit beschikt, dan bent u bij Uitlaataanbiedingen op het juiste adres. Uitlaataanbiedingen biedt namelijk kwalitatief hoogwaardige katalysatoren aan tegen een zeer scherpe prijs. Wij kopen onze katalysatoren rechtstreeks bij de fabriek. Vandaar dat u als klant kunt profiteren van zeer scherpe deals. We hebben +- 1000 katalysatoren op voorraad, dus kunnen we zeer snel leveren. Twijfelt u welke katalysator bij uw auto past? Neem dan gerust contact met ons op.
Tel: 0541-700-233
Whatsapp: 0613626597
Mail: [email protected]
 

Al onze katalysatoren zijn gehomologeerd

Als u een goedkope katalysator koopt wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat de katalysator over een goede pasvorm beschikt. Dit is dan ook de reden waarom Uitlaataanbiedingen ervoor heeft gekozen om enkel katalysatoren aan te bieden die van een kwalitatief hoog niveau zijn. Zo zijn al onze katalysatoren gehomologeerd. Dit wil zeggen dat onze katalysatoren identiek zijn aan de katalysatoren van het originele automerk. U moet daarbij denken aan het geluidsniveau, emissie en tegendruk van de katalysator. Hierbij is de tegendruk het belangrijkste aangezien de prestaties van de motor niet mogen verminderen door de nieuwe katalysator. Mocht de tegendruk namelijk te hoog of te laag zijn dan normaal dan kan dit zorgen voor ontbrandingen waardoor er verstopping kan ontstaan doordat het monoliet smelt. Het monoliet zorgt er namelijk voor dat katalysator zijn zuiverende werking erg lang kan uitvoeren. Mocht het monoliet dus verbranden zal er ook meer milieu-vervuiling zijn. Verder zijn katalysatoren die niet gehomologeerd zijn niet toegestaan in de Europese Unie, hier staan dan ook strenge straffen op. Al deze redenen hebben ervoor gezorgd dat wij enkel gehomologeerde katalysatoren verkopen, u kunt dit herkennen aan het E-keurmerk. 

1 jaar garantie op elke katalysator


Bij Uitlaataanbiedingen koopt u dus een goedkope katalysator van een zeer hoogwaardige kwaliteit. Omdat wij er zo zeker van zijn dat onze katalysatoren van een erg hoge kwaliteit zijn geven wij een garantie op onze katalysatoren van maar liefst 1 jaar. Hierdoor weet u zeker dat u een hoogwaardige goedkope katalysator krijgt geleverd. 

Het kan natuurlijk mogelijk zijn dat u nog meer wilt weten over onze katalysatoren, aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen via verschillende kanalen, namelijk via WhatsApp, Telefoon, SMS en e-mail.  Als er katalysatoren niet bij ons op de site te vinden zijn kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Onze klantenservice zal dan uitzoeken of wij de katalysator wel kunnen leveren, dit is over het algemeen wel het geval. 


Klik op uw automerk om verder te gaan.

Lees meer...