Katalysator Mini


Nieuwe Mini katalysator

Als u op zoek bent naar een katalysator voor uw Mini dan bent u bij Uitlaataanbiedingen op het juiste adres. Zoals de naam al zegt bieden wij enkel scherp geprijsde aanbiedingen aan voor uitlaatdelen, zo ook voor een Mini katalysator. Wat betreft de prijs voor Mini katalysatoren behoren wij tot de goedkoopste van Nederland. Naast de laagste prijs biedt Uitlaataanbiedingen ook hoogwaardige kwaliteit aan. 

Elke Mini katalysator is voorzien van een E-keurmerk.

Om u te verzekeren van een hoogwaardige kwaliteit Mini katalysator, heeft Uitlaataanbiedingen ervoor gekozen om enkel Mini katalysatoren te verkopen die gehomologeerd zijn. Dit wil zeggen dat onze producten voldoen aan de wettelijke eisen van de Europese Unie. U kunt dit herkennen aan het E-keurmerk. De Mini katalysator wordt onder andere getest op geluidsniveau, tegendruk en emissie. Bij het geluidsniveau is het erg belangrijk dat dit niet te hoog is aangezien dit kan zorgen voor overlast. Daarnaast is het bij de tegendruk van groot belang dat dit niet te hoog of niet te laag is. Mocht dit wel zo zijn dan kan dit zorgen voor verstoppingen in de katalysator, hierdoor kan het monoliet smelten waardoor de katalysator zijn zuiverende werking kan verliezen. Het monoliet zorgt namelijk voor de zuiverende werking van de katalysator. Tenslotte is het bij de emissie belangrijk dat de uitstoot van schadelijke stoffen zo weinig mogelijk is. 

1 jaar garantie op alle Mini katalysatoren 

Wij van Uitlaataanbiedingen geven op alle Mini producten een garantie van maar liefst 1 jaar. Wij hebben hiervoor gekozen omdat wij er zeker van zijn dat wij kwaliteit leveren. Daarnaast leveren wij de montagematerialen altijd gratis mee bij uw Mini katalysator. 

Mocht u nog vragen hebben over een Mini katalysator of kunt u uw katalysator niet vinden, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zijn bereikbaar via verschillende kanalen, namelijk WhatsApp, SMS, telefoon en e-mail.

Naast katalysatoren leveren wij ook roetfilters, uitlaatdelen en uitlaatsets.  
Lees meer...