Verzenden & retourneren

 

Uw pakket krijgt bij ons altijd de volledige aandacht!

Wij verzenden uw pakket met PACKS, POSTNL, DHL of DPD. Daarom kunnen we u een zorgvuldige en nette levering bieden. Als u uw telefoonnummer / e-mail achterlaat kunt u altijd uw pakket volgen. Het kan voorkomen dat extra lange onderdelen in 2 delen geleverd worden.

Aankoop retourneren?


Wilt u uw aankoop retourneren? Dat is natuurlijk geen enkel probleem. U heeft wettelijk gezien 14 dagen het recht om uw aankoop te retourneren. Gebruikte artikelen kunnen NIET retour. Dit betekent, artikelen die gemonteerd zijn en wanneer de auto daarmee gestart is. 

Indien u uw product wilt retourneren vragen wij u vriendelijk onderstaand formulier uit te printen en volledig in te vullen. Wanneer u een product retourneert moeten wij het retour formulier bij de artikelen ontvangen. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.


Download hier het retour formulier.