Katalysator Alfa Romeo


Nieuwe Alfa Romeo katalysator met 1 jaar garantie.

Als u op zoek bent naar een Alfa Romeo katalysator dan bent u bij Uitlaataanbiedingen op het juiste adres. Wij van Uitlaataanbiedingen bieden Alfa Romeo katalysatoren aan tegen een zeer scherpe prijs met daarbij een kwalitatief product.

Bij auto-onderdelen is de pasvorm natuurlijk erg belangrijk. Dit is dan ook de reden waarom wij enkel hoogwaardige kwaliteit aanbieden. Zo zijn al onze katalysatoren gehomologeerd, dit wil zeggen dat de pasvorm identiek is aan de originele onderdelen van

 

 Alfa Romeo. U kunt de gehomologeerde katalysatoren herkennen aan het E-keurmerk. Door het E-keurmerk weet u zeker dat de katalysator voldoet aan de wettelijke eisen. Zo worden ze onder andere gecontroleerd op emissie, geluid en tegendruk. Wat betreft tegendruk is het erg belangrijk dat het niet te hoog of te laag is, aangezien er daardoor ontbrandingen kunnen ontstaan waardoor er verstoppingen kunnen ontstaan en het monoliet smelt. Monoliet zorgt ervoor dat de katalysator een zuiverende werking kan blijven houden. Wanneer dit gebeurd zal de milieu veel meer vervuild raken. Door deze redenen hebben wij van Uitlaataanbiedingen ervoor gekozen om enkel gehomologeerde katalysatoren te verkopen.

Nieuwe katalysatoren tegen scherpe prijzen. 


Om er zeker van te zijn dat u een katalysator koopt die beschikt over een hoge kwaliteit, beschikken al onze katalysatoren over een garantie van maar liefst 3 jaar. Hierdoor bent u er van verzekerd dat u over een hoogwaardig kwaliteit Alfa Romeo katalysator beschikt. Mocht u nog meer willen weten over een Alfa Romeo katalysator dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan via verschillende kanalen, zo zijn wij bereikbaar via WhatsApp, Telefoon, SMS en e-mail. Als u uw Alfa Romeo katalysator niet kan vinden op de website kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice, zij zullen voor u uitzoeken of wij de katalysator wel kunnen leveren.

Lees meer...