Katalysator Ford

 

Nieuwe Ford katalysator

Uitlaataanbiedingen biedt tal van Ford Katalysatoren aan voor een zeer scherpe prijs. Elk product bij ons op de website is scherp afgeprijsd. Al onze katalysatoren zijn naast de erg scherpe prijs ook van een erg hoge kwaliteit. Zo zijn ze identiek aan de katalysatoren van de originele automerken. Uitlaataanbiedingen heeft ervoor gekozen om enkel gehomologeerde katalysatoren te verkopen. Dit wil zeggen dat de katalysatoren voldoen aan de wettelijke eisen van de Europese Unie. Zo wordt elke product getest op emissie, geluidsniveau en tegendruk. Bij katalysatoren is het belangrijk dat het monoliet niet gaat smelten. Het monoliet zorgt er namelijk voor dat de katalysator zijn zuiverende werking behoudt. Dit is dan ook de reden waarom de tegendruk niet te hoog of te laag moet zijn. Mocht dit wel zo zijn dan kan dit voor verstoppingen zorgen. Het grote gevaar hierbij is dat het monoliet zal gaan smelten. Als dit gebeurd zal het milieu veel meer gaan vervuilen. Al deze redenen bij elkaar heeft Uitlaataanbiedingen doen beslissen dat wij enkel gehomologeerde katalysatoren verkopen. U kunt dit herkennen aan het E-keurmerk.  

Een garantie van 1 jaar op elke Ford katalysator

 

Garantie is natuurlijk erg belangrijk, zo ook bij uw Ford katalysator. Hierdoor geeft Uitlaataanbiedingen een garantie van maar liefst 1 jaar op elke Ford katalysator. Hierdoor weet u zeker dat u een hoogwaardige product geleverd zal krijgen.

Als u nog meer vragen hebben over een Ford katalysator of kunt u uw katalysator niet vinden op de website, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Onze klantenservice is te bereiken via verschillende kanalen, zo zijn we bereikbaar via WhatsApp, telefoon, SMS en e-mail. We staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.Naast katalysatoren voor uw Ford heeft Uitlaataanbiedingen ook roetfilters, uitlaatsets en losse uitlaatdelen in het assortiment.

Lees meer...
Pagina 1 van 2