Katalysator Nissan


Nieuwe katalysator Nissan

Bent u op zoek naar een goedkope katalysator voor uw Nissan, dan bent u bij Uitlaataanbiedingen op het goede adres. Zoals de naam al zegt bieden wij enkel scherpe aanbiedingen aan voor uitlaatdelen, zo ook voor uw Nissan katalysator. Naast de erg lage prijs is de kwaliteit ook erg hoog van de Nissan katalysator. 

Nissan katalysator met goedkeurings-nummers.

Bij de aankoop van een katalysator wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat u kwaliteit geleverd krijgt. Het is dan ook niet voor niets waarom Uitlaataanbiedingen ervoor heeft gekozen om enkel katalysatoren te verkopen die beschikken over homologatie. Dit wil zeggen dat de katalysator getest is op de wettelijke eisen van de Europese Unie en hier uiteraard ook aan voldoen. Bij deze testen kunt u denken aan het testen van het geluidsniveau, tegendruk en emissie. Dit bij elkaar kan ervoor zorgen dat de kwaliteit van de katalysator sterk verbeterd. Zo is het bijvoorbeeld erg belangrijk dat het geluidsniveau niet te hoog is aangezien dit kan zorgen voor geluidsoverlast. Verder moet de tegendruk niet te hoog of niet te laag zijn aangezien dit kan zorgen voor ontbrandingen in de katalysator. Door deze ontbrandingen kunnen er verstoppingen ontstaan in de katalysator waardoor het monoliet zal kunnen smelten. Het monoliet zorgt voor de zuiverende werking van de katalysator. Wanneer dit dus gebeurt zal de katalysator zijn zuiverende werking verliezen. 

Maar liefst 1 jaar garantie op alle katalysatoren

1 jaar garantie geeft Uitlaataanbiedingen op al onze artikelen, zo ook voor katalysatoren. De katalysatoren zijn van een erg hoge kwaliteit waardoor wij u er van willen verzekeren dat er kwaliteit geleverd wordt. Verder leveren wij de montagematerialen altijd gratis mee. 

Mocht u nog vragen hebben over uw Nissan katalysator of kunt u de katalysator niet vinden, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zijn via verschillende kanalen bereikbaar, namelijk via telefoon, SMS, e-mail en WhatsApp.

Naast katalysatoren verkopen wij ook roetfilters, uitlaatsets en losse uitlaatdelen.  
Lees meer...