Katalysator Mitsubishi


Nieuwe katalysator Mitsubishi.

Elke Mitsubishi katalysator die wij in ons assortiment hebben verkopen wij tegen de laagste prijs van Nederland. Daarnaast beschikt elke Mitsubishi katalysator in ons assortiment over een zeer hoogwaardige kwaliteit. Bij ons koopt u direct bij de groothandel!

Elke Mitsubishi katalysator is van hoge kwaliteit.

Bij de aanschaf van een Mitsubishi katalysator is het natuurlijk belangrijk dat u er zeker van bent dat de kwaliteit erg goed is. Dit is dan ook de reden waarom Uitlaataanbiedingen enkel hoogwaardige kwaliteit katalysatoren verkoopt die gehomologeerd zijn. Als een katalysator is gehomologeerd wil dit zeggen dat het voldoet aan de wettelijke eisen van de Europese Unie. Het grote voordeel hiervan is dat u er zeker van bent dat bijvoorbeeld het geluidsniveau, tegendruk en emissie goed is. Bij het geluidsniveau is het natuurlijk belangrijk dat het geluid niet te hard is, aangezien dit kan zorgen voor overlast. Daarentegen is het bij de tegendruk van belang dat de druk niet te hoog en niet te laag is. Als dit wel gebeurd kan dit zorgen voor verstoppingen waardoor er ontbrandingen in de katalysator ontstaan. Het grote gevaar hierbij is dat het monoliet zal gaan smelten waardoor de katalysator zijn zuiverende werking verliest. Monoliet zorgt er namelijk voor dat de katalysator zijn zuiverende werking heeft. Wanneer een katalysator gehomologeerd is kunt u dit herkennen aan het E-keurmerk. 


1 jaar garantie op Mitsubishi katalysatoren.

Op elke katalysator die Uitlaataanbiedingen aanbiedt geven wij een garantie van maar liefst 1 jaar. Hierdoor bent u er van verzekerd dat Uitlaataanbiedingen hoogwaardige kwaliteit katalysatoren levert. Daarnaast worden alle montagematerialen altijd gratis meegeleverd. 

Mocht u nog vragen hebben over een Mitsubishi katalysator of kunt u uw Mitsubishi katalysator niet vinden dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via verschillende kanalen, namelijk via WhatsApp, telefoon, SMS en e-mail.

Naast katalysatoren biedt Uitlaataanbiedingen ook nog roetfilters, uitlaatdelen en uitlaatsets aan.  
Lees meer...