Katalysator Skoda


Nieuwe Skoda katalysator

Wij van Uitlaataanbiedingen hebben enkel zoals de naam al zegt aanbiedingen in het assortiment voor uitlaatdelen, zo ook voor katalysatoren. Naast de prijs vindt iedereen de kwaliteit uiteraard ook erg belangrijk, dit is dan ook de reden waarom wij ervoor hebben gekozen om enkel gehomologeerde katalysatoren te verkopen waar in onderstaande tekst verder op ingegaan wordt. 

Skoda katalysator is voorzien van het verplichte E-keurmerk.

Zoals eerdergenoemd is de kwaliteit uiteraard erg belangrijk, dit is dan ook de reden waarom Uitlaataanbiedingen enkel katalysatoren verkoopt die beschikken over het E-keurmerk en dus gehomologeerd zijn. Dit wil zeggen dat de katalysator voldoet aan de wettelijke eisen van de Europese Unie. Zo worden de katalysatoren onder andere getest op geluidsniveau, emissie en tegendruk. Tegenwoordig moeten alle katalysatoren die in Nederland op de weg zijn over het E-keurmerk beschikken. Dit komt omdat er ook katalysatoren die over een te hoog geluidsniveau beschikken of teveel schadelijke stoffen uitstoten. Bovendien is de tegendruk erg belangrijk aangezien dit niet te hoog of niet te laag moet zijn. Mocht dit wel zo zijn kan dit zorgen voor verstoppingen en ontbrandingen waardoor het monoliet zal smelten en de katalysator zijn werking zal verliezen.

1 jaar garantie op onze Skoda katalysatoren

Uitlaataanbiedingen biedt een garantie van 1 jaar op alle katalysatoren. Hiervoor is gekozen omdat wij weten dat elke klant zeker wil zijn van een hoogwaardig product. Doordat wij een garantie van 1 jaar kunnen geven op elke Skoda katalysator kunnen wij u verzekeren van een hoogwaardig kwaliteit product. 

Mocht u nog vragen hebben over uw Skoda katalysator of kunt u uw katalysator niet vinden, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zijn via verschillende kanalen bereikbaar, namelijk via WhatsApp, SMS, telefoon en e-mail.

Naast katalysatoren vindt u ook roetfilters, uitlaatsets en uitlaatdelen op onze website.  
Lees meer...
Pagina 1 van 3