Katalysator Mercedes


Nieuwe Mercedes katalysator.

Bij de aanschaf van een katalysator is het natuurlijk erg belangrijk dat de kwaliteit erg goed is. Dit is dan ook de reden waarom Uitlaataanbiedingen producten verkoopt die van een erg goede kwaliteit zijn. Daarnaast is de prijs uiteraard ook erg belangrijk. Wat betreft de prijs zijn wij de goedkoopste van Nederland en bieden wij tevens een erg hoge kwaliteit aan.

Elke Mercedes katalysator is voorzien van verplichte E-keurmerken.

Om tegenwoordig katalysatoren te verkopen in de Europese Unie moeten alle katalysatoren gehomologeerd zijn. Dit wil zeggen dat ze voldoen aan de wettelijke eisen van de Europese Unie. Zo wordt elke Mercedes katalysator getest op onder andere emissie, geluidsniveau en tegendruk. Bij de emissie is het erg belangrijk dat de uitstoot van schadelijke stoffen gereduceerd wordt. Daarnaast wordt de katalysator ook getest op geluid, aangezien het niet teveel geluid mag maken omdat dit zal zorgen voor overlast. Tenslotte is het van groot belang dat de katalysator over de juiste tegendruk beschikt. Wanneer de tegendruk namelijk te hoog of te laag is dan kan dit zorgen voor ontbrandingen in de katalysator waardoor er verstoppingen kunnen ontstaan. Het grote probleem hiervan is dat het monoliet in de katalysator zal gaan smelten. Dit heeft grote gevolgen aangezien het monoliet zorgt voor de zuiverende werking, wanneer dit monoliet dus zal gaan smelten dan verliest het zijn zuiverende werking. 

1 jaar garantie op al onze katalysatoren

Uitlaataanbiedingen biedt voor al onze producten een erg goede service, zo ook voor uw Mercedes katalysator. Wij bieden namelijk een garantie van maar liefst 1 jaar op al onze katalysatoren. Hierdoor bent u verzekerd van een hoogwaardig kwaliteit Mercedes katalysator. 

Mocht u uw Mercedes katalysator niet vinden of wilt u meer informatie over de katalysator dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn via verschillende kanalen bereikbaar, namelijk via WhatsApp, telefoon, e-mail en SMS.

Naast katalysatoren biedt Uitlaataanbiedingen ook roetfilters, uitlaatdelen en uitlaatsets aan voor uw auto. 
Lees meer...