Uitlaatset Audi

Audi Uitlaatsets

Uitlaataanbiedingen is een webshop die tal van uitlaatsets aanbiedt tegen de scherpste prijs. Zo ook Audi uitlaatsets, de uitlaatsets bestaan uit een middendemper en een einddemper. Deze middendemper en einddemper worden geleverd inclusief de bijbehorende montagematerialen. Deze montagematerialen levert uitlaanbiedingen altijd gratis bij de uitlaatsets.

De pasvorm van Audi uitlaatsets

Als u een uitlaatset koopt wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat u het makkelijk en snel kunt monteren. Zo moet de pasvorm uiteraard erg goed zijn. Dit is dan ook de reden dat Uitlaataanbiedingen enkel uitlaatdelen verkoopt met de OEM pasvorm. Dit wil zeggen dat de pasvorm hetzelfde is als het originele merk, hierbij dus Audi. 

Naast de pasvorm is het ook erg belangrijk dat het voldoet aan de eisen van de wet. Daarom beschikken al onze uitlaatdelen over het E-keurmerk. Dit is een keurmerk dat er op toeziet dat de uitlaatdelen voldoen aan de wettelijke eisen. U moet hierbij denken aan het geluid en de emissie van de demper. 

Om u er van te verzekeren dat u bij Uitlaataanbiedingen kwaliteit koopt beschikken alle uitlaatdelen over een garantie van maar liefst 3 jaar. Verder hebben wij ervoor gekozen om de achterdempers en middendempers als set te verkopen. Het grote voordeel hiervan is dat we de prijs kunnen laten zakken. Dit komt de prijs-kwaliteitsverhouding erg ten goede.

Mocht u naast uitlaatsets ook op zoek zijn naar katalysatoren dan kunt u deze ook vinden op onze website.  

Lees meer...