Uitlaatset Alfa Romeo

Alfa Romeo Uitlaatsets

Uitlaataanbiedingen heeft ervoor gekozen om achterdempers en middendempers niet apart aan te bieden maar als een set. De reden hiervoor is om het makkelijker voor de klant te maken en om de prijs te laten zakken. Bij Uitlaataanbiedingen worden de Alfa Romeo uitlaatsets altijd erg snel geleverd.
 

De kwaliteit van de Alfa Romeo uitlaatsets

Als het om uitlaatsets gaat is het natuurlijk ook belangrijk dat de kwaliteit goed is van de uitlaten. Dit is dan ook de reden waarom de achterdempers en middendempers van Uitlaataanbiedingen over het E-keurmerk beschikken. Dit wil zeggen dat ze voldoen aan de wettelijke eisen. U kunt daarbij denken aan het geluid van de uitlaat of de emissie van de demper. Naast het E-keurmerk beschikken al onze einddempers en tussendempers over de OEM pasvorm. Dit wil zeggen dat al onze dempers over de originele pasvorm beschikken van Alfa Romeo. Het grote voordeel hiervan is dat het monteren erg
makkelijk en snel zal gaan. 
 

Scherp geprijsd

Wij hebben ervoor gekozen om de prijs erg laag te houden. Daarom hebben wij er ook voor  gekozen om de achterdemper en tussendemper als set aan te bieden en niet apart. Hierdoor kunnen wij de prijs laag houden. Naast de lage prijs worden ook alle montagematerialen gratis meegeleverd bij de bijbehorende dempers. Hierdoor wordt het monteren van zowel de achter- als middendemper makkelijker gemaakt. 

Naast onze uitlaten biedt Uitlaataanbiedingen ook Katalysatoren aan van Alfa Romeo. Ook deze zijn op onze site te vinden.  
Lees meer...