Katalysator Peugeot


Nieuwe katalysator Peugeot.

Bent u op zoek naar een katalysator voor uw Peugeot? Dan bent u hier bij Uitlaataanbiedingen op het juiste adres. Zoals de naam al zegt bieden wij aanbiedingen aan voor uw uitlaat en ook katalysatoren. Wij hebben ervoor gekozen om de laagste prijs te hanteren met een erg goede kwaliteit. Dit hebben wij mogelijk kunnen maken door onze kosten erg laag te houden. 

Elke Peugeot katalysator heeft het E-keurmerk

Elke katalysator moet tegenwoordig voldoen aan de wettelijke eisen van de Europese Unie. U kunt goedgekeurde katalysatoren herkennen aan het E-keurmerk. Zo wordt de Peugeot katalysator onder andere getest op emissie, geluidsniveau en tegendruk. Wat betreft de emissie is het belangrijk dat de uitstoot van schadelijke stoffen zo laag mogelijk blijft. Daarnaast moet het geluid zo laag mogelijk blijven aangezien dit anders voor overlast kan zorgen. Tenslotte is het belangrijk dat de tegendruk zowel niet te hoog of niet te laag is. Als dit wel gebeurt kan dit zorgen voor ontbrandingen en verstoppingen in de katalysator waardoor het monoliet dat zorgt voor de zuiverende werking van het product zal gaan smelten. 

1 jaar garantie op elke Peugeot katalysator 

Uitlaataanbiedingen geeft bij elke Peugeot katalysator een garantie van maar liefst 1 jaar. Hiervoor hebben wij gekozen om u te verzekeren van een hoogwaardige kwaliteit Peugeot katalysator. Wij leveren de montagematerialen altijd gratis mee bij ons product. 

Mocht u nog vragen hebben over een katalysator of heeft u uw katalysator niet kunnen vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via WhatsApp, SMS, telefoon of e-mail.

Naast katalysatoren bieden wij ook roetfilters, uitlaatsets en losse uitlaatdelen aan voor uw Peugeot. Ook deze producten zijn allemaal in de aanbieding. Op onze site ziet u slechts een aantal katalysatoren van Peugeot, indien uw katalysator er niet tussen staat neem dan gerust contact met ons op.
Lees meer...
Pagina 1 van 2