Katalysator Hyundai


Nieuwe Hyundai katalysator

Hoge kwaliteit en de goedkoopste aanbiedingen voor uw Hyundai katalysator vindt u op deze pagina. Wij beschikken over de laagste prijs en leveren katalysatoren van een erg hoge kwaliteit. Zo zijn al onze katalysatoren identiek aan de originele automerken. Hierdoor is de pasvorm erg goed van elke Hyundai katalysator. 

Elke Hyundai katalysator is gehomologeerd

De kwaliteit van katalysatoren is natuurlijk erg belangrijk, zo wilt u onder andere dat de katalysator goed zijn werk doet. Dit is dan ook de reden waarom wij enkel gehomologeerde katalysatoren verkopen. Dit kunt u herkennen aan het E-keurmerk. Gehomologeerde katalysatoren wil zeggen dat ze voldoen aan de wettelijke eisen van de Europese Unie. Zo worden de katalysatoren getest op emissie, tegendruk en geluidsniveau. Dit moet in orde zijn aangezien er door de emissie erg veel schadelijke stoffen kunnen losgelaten worden, waardoor het milieu flink wordt aangetast. Dit is dan ook de reden waarom onze katalysatoren voldoen aan de eisen van de emissie waardoor dit niet zal voorkomen. Hetzelfde geldt voor de tegendruk, hierbij is het namelijk van groot belang dat de tegendruk niet te hoog of niet te laag is. Mocht dit namelijk wel zo zijn dan zorgt dit voor ontbrandingen en verstoppingen, waardoor het monoliet zal gaan smelten. Monoliet zorgt voor de zuiverende werking van de katalysator, als dit dus zou gaan smelten verliest het zijn zuiverende werking en wordt het milieu ook aangetast. Tenslotte is het geluidsniveau ook belangrijk omdat er geen overlast moet worden veroorzaakt.


1 jaar garantie op elke Hyundai katalysator

Bij de aankoop van een Hyundai katalysator wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat u een katalysator koopt die van een goede kwaliteit is. Dit is dan ook de reden waarom wij een garantie van 1 jaar bieden op onze Hyundai katalysatoren.

Mocht u nog vragen hebben over een Hyundai katalysator of kunt u uw katalysator niet vinden bij ons op de website, neem dan gerust contact op met onze klantenservice, die via verschillende kanalen bereikbaar zijn. Zo zijn wij te bereiken via WhatsApp, telefoon, SMS en e-mail. Of neem contact op via onze chatfunctie.

Naast Hyundai katalysatoren hebben wij nog tal van andere artikelen in ons assortiment, namelijk uitlaatdelen, roetfilters en uitlaatsets.
Lees meer...