Katalysator Toyota


Nieuwe Toyota katalysator kopen?

Bent u aan het zoeken naar een goedkope katalysator voor uw Toyota? Dan bent u bij Uitlaataanbiedingen op het juiste adres, wij leveren namelijk katalysatoren tegen de scherpste prijs van Nederland. Daarnaast is de kwaliteit erg goed waardoor u er zeker van bent dat u een hoogwaardige katalysator krijgt geleverd. 

E-keurmerk voor elke Toyota katalysator

In het assortiment bij Uitlaataanbiedingen beschikken alle katalysatoren over het E-keurmerk. Dit wil zeggen dat de katalysatoren gehomologeerd zijn en dus voldoen aan de wettelijke eisen van de Europese Unie. Tegenwoordig is dit erg belangrijk aangezien elke katalysator die op de Nederlandse weg rijdt over het E-keurmerk moet beschikken. Door deze reden hebben wij ervoor gekozen om enkel een Toyota katalysator te verkopen als deze beschikt over het E-keurmerk. De Toyota katalysator krijgt dit keurmerk pas als het voldoet aan bijvoorbeeld emissie, geluidsniveau of tegendruk. Bij de emissie is het vooral belangrijk dat de uitstoot van schadelijke stoffen wordt geminimaliseerd. Daarnaast is het natuurlijk niet de bedoeling dat de Toyota katalysator zorgt voor geluidsoverlast, dit is dan ook de reden dat het geluidsniveau laag moet blijven. Tenslotte en waarschijnlijk wel het belangrijkste is dat de tegendruk niet te hoog of niet te laag mag zijn. Mocht dit namelijk wel zo zijn dan kan dit zorgen voor ontbrandingen en verstoppingen in de katalysator. Het gevolg hiervan kan zijn dat het monoliet dat zorgt voor de zuiverende werking van de katalysator gaat smelten waardoor het zijn functie verliest.
 

1 jaar garantie op onze Toyota katalysatoren

Bij alle producten die Uitlaataanbiedingen verkoopt geven wij een garantie van maar liefst 1 jaar. Hiervoor is gekozen omdat wij u er van willen verzekeren dat u kwaliteit geleverd krijgt. Verder worden altijd alle montagematerialen gratis meegeleverd. Mocht u verder nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Laat het u duidelijk zijn dat dit slechts een kleine greep van ons brede assortiment is.

Naast katalysatoren levert Uitlaataanbiedingen ook roetfilters, uitlaatsets en losse uitlaatdelen voor uw Toyota.  
Lees meer...