Katalysator Suzuki


Nieuwe Suzuki katalysator

Bij de aankoop van een katalysator wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat de kwaliteit en levensduur erg goed is. Daarnaast is de prijs uiteraard ook belangrijk, dit is dan ook de reden waarom Uitlaataanbiedingen katalysatoren levert tegen de scherpste prijs maar wel van een erg hoge kwaliteit. 

Suzuki katalysator met verplicht E-keurmerk

Tegenwoordig is het verplicht om elke katalysator te voorzien van het E-keurmerk. Dit wil zeggen dat de Suzuki katalysator gehomologeerd is en voldoet aan de wettelijke eisen van de Europese Unie. Zo wordt de katalysator onder andere getest op het geluidsniveau. Bij het geluidsniveau is het erg belangrijk dat het geluid dat de katalysator maakt niet te hard is. Mocht dit namelijk wel zo zijn kan dit uiteraard zorgen voor geluidsoverlast wat natuurlijk niet de bedoeling is bij een katalysator. Verder wordt de katalysator getest op emissie en tegendruk. Hierbij is het van groot belang dat de tegendruk niet te hoog of te laag is aangezien dit kan zorgen voor ontbrandingen en verstoppingen in de katalysator. Ten gevolge kan dit zorgen voor het verlies van de zuiverende werking doordat het monoliet smelt. Monoliet zorgt namelijk voor de zuiverende werking in het product. 
 

1 jaar garantie op onze Suzuki katalysatoren

Uitlaataanbiedingen geeft op alle katalysatoren in het assortiment een garantie van maar liefst 1 jaar. Dit is gedaan om u de zekerheid te bieden dat de katalysatoren van een erg hoogwaardige kwaliteit is. Verder worden montagematerialen altijd gratis meegeleverd bij onze producten. 

Mocht u nog vragen hebben over uw Suzuki katalysator of kunt u uw katalysator niet vinden, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zijn bereikbaar via WhatsApp, telefoon, SMS en e-mail. Op onze site ziet u slechts een klein aantal producten met betrekking tot Suzuki. Laat het duidelijk zijn, dat wij veel meer producten hebben, voor elk type Suzuki. Mocht u uw product niet kunnen vinden, aarzel dan niet om te bellen / mailen. Wij hebben namelijk overal een oplossing voor.

Naast katalysatoren hebben wij ook roetfilters, uitlaatsets en losse uitlaatdelen in het assortiment.
Lees meer...