Katalysator Audi


Nieuwe Audi katalysator

Bent u op zoek naar een katalysator die beschikt over een zeer hoogwaardige kwaliteit dan bent u bij Uitlaataanbiedingen op het juiste adres. Naast de hoge kwaliteit is Uitlaataanbiedingen heel erg goedkoop. Dit komt doordat wij ervoor hebben gekozen om de kosten zo laag mogelijk te houden waardoor onze prijs tot de laagste van de markt behoren. 

Bij de aankoop van een katalysator wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat de kwaliteit erg goed is en dat u er lang zonder problemen mee door kunt. Dit is dan ook de reden waarom Uitlaataanbiedingen enkel katalysatoren verkoopt die gehomologeerd zijn. Dit wil zeggen dat de Audi katalysator voldoet aan de wettelijke eisen. Zo worden ze onder andere getest op emissie, geluid en tegendruk. Als we spreken over tegendruk dan moet dit niet te hoog of te laag zijn. Aangezien er dan een probleem kan ontstaan door ontbrandingen in de katalysator waardoor er verstoppingen kunnen ontstaan en het monoliet zal smelten. Als het monoliet gaat smelten zal dit zorgen voor meer milieu-vervuiling. Door de voorgaande redenen heeft Uitlaataanbiedingen er specifiek voor gekozen om enkel gehomologeerde katalysatoren te verkopen. U kunt dit herkennen aan het E-keurmerk.

1 jaar garantie op een Audi katalysator


Om u te verzekeren van een hoogwaardig kwaliteits-product is de garantie op de Audi katalysator maar liefst 1 jaar. Onze katalysatoren worden gemaakt in de beste Europese fabrieken, daarom geven wij met een gerust hart 1 jaar garantie op deze katalysatoren. Mocht u nog meer vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zijn bereikbaar via WhatsApp, e-mail, telefoon en SMS. Zoals gezegd bent u bij Uitlaataanbiedingen verzekerd van de beste prijs / kwaliteit verhouding. Wij staan voor onze producten, u heeft bij ons altijd 14 dagen lang het recht om de producten gratis te retourneren. Voor elke Audi hebben wij de juiste katalysator.
Lees meer...
Pagina 1 van 2