Katalysator Mazda


Nieuwe katalysator Mazda

Uitlaataanbiedingen heeft Mazda katalysatoren in het assortiment die tegen de scherpste prijs worden aangeboden. Naast de zeer lage prijs is de kwaliteit ook erg goed, dit kunnen wij mogelijk maken doordat onze kosten erg laag zijn. U bent er dus verzekerd van dat u een Mazda katalysator koopt die beschikt over de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Elke Mazda katalysator is gehomologeerd

Om u te verzekeren van een hoogwaardig kwaliteit katalysator, bieden wij enkel katalysatoren aan die gehomologeerd zijn. Dit wil zeggen dat het voldoet aan de wettelijke eisen, u kunt daarbij denken aan de emissie, tegendruk en het geluidsniveau van de katalysator. Bij de emissie is het vooral belangrijk dat er zo weinig schadelijke stoffen worden uitgestoten. Daarnaast is er bij de tegendruk erg belangrijk dat dit niet te hoog of niet te laag is. Mocht dit namelijk te hoog of te laag zijn dan kan dit zorgen voor ontbrandingen in de katalysator. Dit kan grote gevolgen hebben, zo kunnen er verstoppingen ontstaan waardoor het monoliet zal smelten. Wanneer dit gebeurd zal de Mazda katalysator zijn zuiverende werking verliezen, doordat monoliet hiervoor zorgt. Tenslotte is het geluidsniveau uiteraard ook erg belangrijk, wanneer het geluid te hard is zal dit zorgen voor vervelende overlast. U kunt de gehomologeerde katalysatoren herkennen aan het E-keurmerk. 

1 jaar garantie op een Mazda katalysator 

Wij bieden een garantie van maar liefst 1 jaar op elke katalysator, zo ook bij uw Mazda katalysator. Hierdoor weet u zeker dat u een katalysator koopt die over een goede kwaliteit beschikt en u maar liefst 2 jaar kunt terugvallen op de garantie van de katalysator. 

Mocht u nog vragen hebben over een Mazda katalysator of kunt uw katalysator niet vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar via WhatsApp, telefoon, SMS en e-mail. Naast katalysatoren bieden wij ook roetfilters, uitlaatsets en uitlaatdelen aan.  
Lees meer...