Katalysator Volvo


Nieuwe Volvo katalysator

Bent u op zoek naar een goedkope Volvo katalysator, dan bent u bij Uitlaataanbiedingen op het juiste adres. Uitlaataanbiedingen heeft namelijk Volvo producten in het assortiment die de scherpste prijs van Nederland hebben. Naast de laagste prijs bieden wij ook een zeer hoogwaardige kwaliteit aan voor elke katalysator. 

Elke Volvo katalysator is voorzien van een E-keurmerk.

Elke Volvo katalysator is gehomologeerd en voldoet aan de wettelijke eisen van de Europese Unie. U kunt dit herkennen aan het E-keurmerk. Tegenwoordig is dit erg belangrijk aangezien het in Nederland verplicht is om een katalysator te hebben met het E-keurmerk. Als een katalysator dit keurmerk heeft is die onder andere getest op emissie, geluidsniveau en tegendruk. Vooral de tegendruk is erg belangrijk, mocht dit namelijk te hoog of te laag zijn kan dit zorgen voor het verlies van de werking van het product. Dit gebeurt namelijk doordat er ontbrandingen en verstoppingen ontstaan in de katalysator waardoor het monoliet gaat smelten. Het monoliet zorgt namelijk voor de zuiverende werking, als dit dus zal smelten zal de katalysator zijn zuiverende werking verliezen.

1 jaar garantie op elke Volvo katalysator

Uitlaataanbiedingen geeft maar liefst 1 jaar garantie op elke Volvo katalysator in ons assortiment. Hiervoor is gekozen om u te verzekeren van een hoogwaardig kwaliteit katalysator. Verder leveren wij de montagematerialen altijd gratis mee bij de katalysator. Op onze site ziet u slechts een kleine greep van ons uitermate brede assortiment met betrekking tot Volvo onderdelen. Mocht u, uw gewenste product niet kunnen vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Als u nog vragen heeft over uw Volvo katalysator of kunt u uw product niet vinden bij ons in de webshop, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via verschillende kanalen, namelijk WhatsApp, telefoon, SMS en e-mail.

Naast katalysatoren leveren wij ook roetfilters, uitlaatsets en losse uitlaatdelen voor uw Volvo. 
Lees meer...