Katalysator Smart


Nieuwe katalysator Smart

Bij de aankoop van een katalysator is het natuurlijk erg belangrijk dat de kwaliteit en de prijs erg goed is. Dit is dan ook de reden waarom Uitlaataanbiedingen ervoor heeft gekozen om enkel katalysatoren te verkopen die beschikken over de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteitsverhouding. 

Als onze Smart katalysatoren zijn voorzien van een verplicht E-keurmerk

Elke Smart katalysator beschikt over een zeer hoogwaardige kwaliteit, zo zijn alle katalysatoren in ons assortiment gehomologeerd. U kunt dit herkennen aan het E-keurmerk. Dit wil zeggen dat de katalysator voldoet aan de wettelijke eisen van de Europese Unie. Tegenwoordig is het namelijk verplicht dat elke katalysator die op de Nederlandse weg rijdt over het E-keurmerk beschikt. Zo wordt de katalysator onder andere getest op geluidsniveau, emissie en tegendruk. U bent er daarom ook zeker van dat de katalysator niet voor geluidsoverlast zal zorgen. Daarnaast is er getest op emissie waardoor u er zeker van bent dat er weinig uitstoot is van schadelijke stoffen. Tenslotte en het belangrijkste is dat de tegendruk niet te hoog of niet te laag is aangezien dit kan zorgen voor ontbrandingen en verstoppingen in het product. Het grote gevolg hiervan is dat het monoliet zal gaan smelten waardoor de katalysator zijn zuiverende werking zal verliezen, waardoor de uitstoot van schadelijke stoffen veel meer wordt en het milieu veel meer wordt vervuild. 

1 jaar garantie op elke Smart katalysator

Uitlaataanbiedingen geeft op elke Smart katalysator een garantie van maar liefst 1 jaar. Hiervoor hebben wij gekozen aangezien wij iedereen willen verzekeren van een hoogwaardig kwaliteit Smart katalysator. Daarnaast leveren wij alle montagematerialen altijd gratis erbij. 

Mocht u nog vragen hebben over uw Smart katalysator of kunt u uw katalysator niet vinden op de website, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Over het algemeen kunnen wij 99% van de katalysatoren leveren. Wij zijn bereikbaar via WhatsApp, SMS, telefoon en e-mail. Op onze site ziet u slechts een kleine hoeveelheid van de aantal producten die wij kunnen leveren voor uw Smart. Aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen, indien u uw product niet kunt vinden.

Naast katalysatoren hebben wij ook roetfilters, uitlaatsets en losse uitlaatdelen in het assortiment.
Lees meer...